Beşiktaş'ta sakatlardan haber var!
17
BEŞİKTAŞ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 7 Ocak Cumartesi günü Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
16
FUTBOLCULARLA KISA TOPLANTI
Çalışma öncesinde takımı sahada toplayan Şenol Güneş, futbolcularla kısa bir toplantı gerçekleştirdi ve ardından da Masuaku'yla bir süre sohbet etti. Isınma hareketleriyle başlayan çalışmada futbolcular daha sonra 4 gruba ayrıldı ve şut çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Kasımpaşa maçının taktiği üzerinde duruldu.
15
BİR TEK GHEZZAL KALDI
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sakat futbolcular ile ilgili bilgi verdi. Sakatlıkları bulunan Kerem Atakan Kesgin, Wout Weghorst, Salih Uçan, Oğuzhan Akgün ve Rachid Ghezzal antrenmanda yer almadı. Kerem Atakan Kesgin, Wout Weghorst, Salih Uçan, Oğuzhan Akgün'ün durumunun ciddi olmadığını belirten deneyimli çalıştırıcı, Rachid Ghezzal'ın ise tedavisinin sürdüğünü açıkladı.
