Beşiktaş'ta savunma tamam, sıra forvette
Önder Karaveli dönemindeki Beşiktaş, özellikle defansta büyük ilerleme kaydetti. Karaveli yönetiminde gol yeme ortalamasını 1,4’ten 0,9’a çeken Kartal, 15,6 gibi yüksek şut bir şut atma ortalaması yakalamasına karşın son 6 maçta 5 gol atabildi.
5
SAVUNMA TAMAM, SIRA FORVETTE
Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, 1-0 kazandıkları Altay maçı sonrası, en büyük sıkıntılarının gol atmak olduğunu belirtip, “Benim olduğum dönemde hemen her oyunda kazanmayı hak ettik” demişti. Bakın rakamlar ne diyor:
4
RAKİPLERE ŞUT YAĞDIRIYOR
Beşiktaş, Karaveli yönetiminde oynadığı 11 lig, 2 kupa karşılaşmasında toplam 203 şut atarak, maç başı 15,6 ortalama yakaladı. Bu şutların 71’inde çerçeveyi tutturan siyah beyazlıların isabetli şut ortalaması 5,46’ya ulaştı.
3
KALESİNDE 134 ŞUT GÖRDÜ
Kartal, 13 maçlık periyotta kalesinde toplam 134 şut (ortalama 10,3) görürken, isabetli şutların ortalaması 3,6 olarak gerçekleşti.

