Beşiktaş'ta seçim kararının perde arkası
SPORX AI BAKIŞI
Açık
5
BEŞİKTAŞ'TA SEÇİM KARARI
2024 yılında Hasan Arat’ın istifasının ardından Beşiktaş’ın 36. başkanı seçilen Serdal Adalı, yine seçime gidiyor. Son olarak Mayıs 2025’te yeniden başkanlığa seçilen Adalı, görev süresini 2028’e kadar uzatmıştı. Siyah-beyazlıların patronu, bu kez yönetimde köklü bir değişiklik yaparak gücüne güç katmayı hedefliyor.
4
EKİM AYINDA SEÇİM
Genel kurulun bir kez daha sandığa gideceği seçimin ekim ayında yapılacak. Yeniden adaylık başvurusu yapacak olan Adalı, yönetim kurulundan Murat Kılıç, Uğur Fora, İbrahim Şafak Sağlam, Özkan Arseven ve Mehmet Sarımermer ile yola devam edecek.
3
ADALI'DAN MESAJ
Sözcü'de yer alan habere göre, yönetim kurulunu salı günü toplayan Serdal, görüşmede “Daha güçlü idari planlama ile yola devam edeceğiz” ifadesini kullandı.
