Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten sistem değişikliği

SPORX AI BAKIŞI
Google News
5

ŞENOL GÜNEŞ'TEN SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Valerien Ismael döneminde fazla şans bulamayan Cenk Tosun’un adeta üzerine titriyor. Deneyimli çalıştırıcı, yeteneklerine ve fizik gücüne çok güvendiği Cenk’ten önümüzdeki dönemde en yüksek seviyede verim almayı hedefliyor.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
4

ÇİFT FORVETE DÖNÜŞ

Golcü oyuncuyu sürekli ilk 11’de kullanmak isteyen Şenol Güneş, Cenk’in kanatlarda yeterince etkili olamaması yüzünden sistem değişikliğine giderek çift forvete dönmeyi planlıyor. Buna göre Beşiktaş, Dünya Kupası’ndan sonra büyük olasılıkla iki santrforla oynayacak. Cenk Tosun ve Wout Weghorst en uçtaki ikili olarak Beşiktaş’ın gol yükünü omuzlayacak.

ÇİFT FORVETE DÖNÜŞ
3

SİSTEM ARAYIŞI SÜRECEK

Teknik patron Şenol Güneş, Antalya kampında ve kalan hazırlık maçlarında sistem arayışını sürdürecek. Siyah-beyazlı takımın sistemi 4-4-2, 3-5-2 veya 3-4-1-2 olacak. Şimdiye kadar 4-2-3-1 sistemini tercih eden Güneş çift forvetli tüm dizilişlere sıcak bakıyor.

SİSTEM ARAYIŞI SÜRECEK
2

CENK VE WEGHORST SÜREKLİ 11'DE

Siyah-beyazlı hoca, elindeki kadronun form durumu ve rakiplere göre bu sistemleri uygulatacak. Sakatlık ve ceza durumları dışında Cenk Tosun ve Weghorts sürekli 11’de yer alacak.

CENK VE WEGHORST SÜREKLİ 11'DE
1

MULEKAYI DA BEĞENİYOR

Şenol Güneş, Jackson Muleka’yı da beğeniyor. Deneyimli hoca, Muleka’yı kanatlardan çok santrfor pozisyonunda kullanmayı düşünüyor. (Milliyet)

MULEKAYI DA BEĞENİYOR
Sporx Anasayfasına Dön