Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Beşiktaş'ta Solskjaer kanunları!

7

SOLSKJAER DÜZENİ SAĞLAMAK İSTİYOR

Beşiktaş'a geldiği günden beri kulüpteki negatif havayı pozitife çeviren Ole Gunnar Solskjaer, şimdide başka bir yöntem ile tesislerdeki huzuru ve düzeni sağlamanın peşinde. Norveçli çalıştırıcı bir kaç kural ile futbolcuların tesislerde daha aktif olmasını sağlamak istiyor.
SOLSKJAER DÜZENİ SAĞLAMAK İSTİYOR
6

KENDİ YEMEKLERİNİ KENDİLERİ ALACAK

Solskjaer, yemek zamanı herkesin kendi yemeğini kendisinin almasını istiyor. Garsonların hizmet etmesini istemeyen Norveçli teknik adam futbolcular ile personeller arası samimiyet olmasını istiyor.
KENDİ YEMEKLERİNİ KENDİLERİ ALACAK
5

SORUMLULUK TAMAMEN FUTBOLCULARDA

Tesislerdeki düzeni tamamen futbolcuların sorumluluğuna vermek amacıyla Solskjaer, futbolcuların odalarında personellerden sadece genel temizlik yapılmasını istedi. Böylece düzeni sağlamak futbolcuların sorumluluğunda olacak. Ayrıca Norveçli çalıştırıcı idman öncesi ve sonrası kullanılan malzemelerin toplanması, teslim edilmesi ve temizlenmesi sorumluluğunu personellerden alarak futbolculara verdi.
SORUMLULUK TAMAMEN FUTBOLCULARDA
Sporx Anasayfasına Dön