Beşiktaş'ta Wout Weghorst'tan derbi için yeni açıklama!
WEGHORST'TAN DERBİ AÇIKLAMASI
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Maçta Beşiktaş'ın gol umudu olan Wout Weghorst, özellikle ikinci yarıda fırsatlardan faydalanamadı. Weghorst, derbiyle ilgili dikkati çeken ifadeler kullandı.
ISMAEL TESELLİ ETTİ
Derbi maçta Rachid Ghezzal'ın oyuna girmesinin ardından daha sık fırsat yakalayan Hollandalı golcü, rakip kaleyi 2 kez yokladı. Bir vuruşu direkten dönen Weghorst, maç sonunda üzüntülüydü. Weghorst'u teknik direktörü Valerien Ismael teselli etmişti.
"KAÇAN GOLLERE BEN DE İNANAMADIM"
Weghorst derbi maçın ardından soyunma odasında kaçan fırsatlar hakkında arkadaşlarıyla konuştu. Golcü oyuncu, "Kaçan gollere ben de inanamadım. Özellikle kaçan ilk pozisyonda topun kaleye girmemesine çok şaşırdım. Direğe gelen topta ise sırtım dönük olarak vurup uzak köşeye bırakmak istedim. Ancak bazen top istemeyince olmuyor. Son bölümde iki farklı galip gelebileceğimiz pozisyonlar oldu. Çok üzgünüm, iki puan kaybettik" ifadelerini kullandı.

