Beşiktaş'tan Galatasaray'a Ghezzal ve Rosier cevabı
G.Saray'ın Ghezzal ve Rosier için fiyat artırma tuzağına düşmeyeceklerini söyleyen siyah beyazlı yöneticiler "Bunlar çok eski taktikler. Kendilerini boşuna yormasınlar” dedi.
BEŞİKTAŞ'TAN G.SARAY'A GHEZZAL VE ROSIER CEVABI
Beşiktaş uzun süredir Ghezzal ve Rosier'i yeniden kadrosuna katmak istiyor. Oyuncularla yıllık ücret konusunda anlaşma sağlanmışken kulüpleriyle pazarlık bir türlü sonuçlanmıyor.
%60-70'LERE DÜŞÜRDÜ
Ahmet Nur Çebi ve ekibi ise en başından itibaren izlenen sabırlı strateji sayesinde ilk günlerde bahsedilen bonservis ve satın alma opsiyonu bedellerini yüzde 60-70'lere kadar düşürmüş durumda.
G.SARAY DEVREYE GİRDİ, GECİKTİ
Ghezzal ve Rosier'in imza atması çok yakındı. Ancak G.Saray'ın devreye girmesi sebebiyle transferler gecikti.
BEŞİKTAŞ'TAN YANIT
İki oyuncunun da menajerleri G.Saray'ın daha yüksek teklif sunduğunu açıkladı. Beşiktaş kanadından bu duruma yanıt geldi.
"BİZ BU TUZAĞA DÜŞMEYİZ"
Siyah beyazlılar, "Bu durum büyük kulüpler arasındaki centilmenliğe sığmıyor" derken "Ancak biz bu tür basit fiyat artırma tuzaklarına düşmeyiz Teklifimizi yükseltmeyeceğiz. İki oyuncu da Beşiktaş'ta oynamak istiyor. Hiç boşuna kürek çekmesinler" ifadelerini kullandı. (Türkiye/Murad Tamer)
