Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Burak Elmas: "Buradayız, görevimizin başındayız"

9

BURAK ELMAS'IN AÇIKLAMALARI

Burak Elmas, Sarı-kırmızılı kulübün 12 Ocak'ta yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen ocak ayı olağan divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu.
BURAK ELMAS'IN AÇIKLAMALARI
8

"RESİM PEK ÖYLE OLMUYOR"

"Biz aday olurken, bu arzuyla ortaya çıktık. Fakat resim pek öyle olmuyor. Bu ateşten gömleği giymeye herkes sırada değil, bunu kabul etmek gerekir. Bugün benim yerimde kim olsa bu zorlukları yaşayacaktı. Bunun için herkes sırada değil. Bu gerçeği ortaya koymak lazım. Ben ve diğer aday arkadaşlar, bu zor dönemde Galatasaray'a çözüm üretmek için aday olduk. Genel kurulumuzun teveccühüyle yönetim kurulumla seçildik. Sonra da tüm Galatasaraylıları, sorunları çözme iradesi göstermeye davet ettik. Böyle bir irademiz var."

\
7

"KARTOPU GİBİ BÜYÜTTÜĞÜMÜZ"

"Aslında hepimizin 'Galatasaray'a bir şey olmaz.' diyerek kartopu gibi büyüttüğümüz ve bugün içinden nasıl çıkacağımızı tartıştığımız finansal durum, Galatasaraylıların birlikte ancak çıkabileceği bir durum. Bir yönetim kurulu, kim olursa olsun, kaç yılı olursa olsun bu durumdan tek başına çıkamaz. Camianın bütün dinamiklerinin bir araya gelmesi lazım. Fakat camiamızda son senelerde oluşmuş bir alışkanlık var. Konular ve çözümler üzerinden değil, kişilere zarar vererek veya onları ortadan kaldırarak sorunları çözdüğümüzü öngörüyoruz. Fakat kişiler gelip geçiyor ama Galatasaray'ın sorunları çözümsüz olarak devam ediyor ve her geçen gün büyüyor. Yönetim kurulu olarak çözüm önerilerine her zaman masamız açık."
\
Sporx Anasayfasına Dön