Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Ercan Taner: "Necip değil, Rafa'ya yapılmalıydı"

7

KADRO DIŞI KARARI İÇİN DEĞERLENDİRMELER

Sözcü Spor yazarı Ercan Taner, Beşiktaş’ta Necip Uysal ve Mert Günok ile yolların ayrılma biçimini sert sözlerle eleştirdi.

KADRO DIŞI KARARI İÇİN DEĞERLENDİRMELER
6

"VEDALAR HEP PROBLEMLİ OLMUŞTU"

"Beşiktaş'ta Necip'le yolların ayrıldığı resmi siteden paylaşılan bir yazı ile açıklandıktan sonra, yıllar öncesine gittim. Aklıma Şifo Mehmet'in jübilesi geldi. Onun dışında Beşiktaş'a büyük hizmetler vermiş isimlere karşı vedalar hep problemli olmuştu. Kulübün tarihine isimleri altın harflerle kazınan Metin-Ali-Feyyaz üçlüsü bile acayip bir şekilde Beşiktaş'tan kopmuştu. Bir şilt bile verilmemişti."
\
5

"SEZON SONUNA KADAR BEKLENEBİLİRDİ"

"Şöyle de düşünebilirsiniz, 2000'li yılların başından, minik takımdan bugüne kadar Beşiktaş forması giymiş, 17. sezonu geride bırakıp Rıza Çalımbay'ı bile geçmiş, Avrupa'da en çok maçta oynayan oyuncunuz olan takım kaptanınız görüldüğü gibi kulüp için elinden geleni yapmıştır. Mali yönden tahmin ediyorum hiçbir şeye ihtiyacı yoktur. Bu profesyonel bir dünyadır ve ayrılık bu yüzden bazıları için de normaldir. Fakat ben böyle düşünmeyenlerin içindeyim. Öbür görüşe de saygı duyuyorum. En azından sezon sonuna kadar beklenip, sezon sonu teşekkür edilip, çok daha güzel bir veda olabilirdi."
\
Sporx Anasayfasına Dön