Erol Bulut: "Fenerbahçe bir daha yanlış yapmayacaktır"
Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe yönetiminin hoca konusunda bu kez dikkatli davranacağını söyledi
RÖPORTAJ: EROL BULUT
FENERBAHÇE'NİN YER BAŞKA
Dört yıl Fenerbahçe’de oynadın. Fenerbahçe senin için ne ifade ediyor?
“Benim Türkiye’de oynadığım birinci takım ve Erol Bulut olduysam bu Fenerbahçe sayesinde. Bende özel bir yeri var. Futbolcu Erol Bulut olarak bunu söyleyebilirim. Kupalar kazandım, şampiyonluk yaşadım. Bu yüzden Fenerbahçe’nin benim hayatımda başka bir yeri var. Bu doğal. Parladığınız ilk takım çünkü. Ben de bunun karşılığını sahada vermeye çalıştım. Tekmeye kafa sokan biriydim.
FENERBAHÇE'DE HEDEFLER BELLİ
"Fenerbahçe’nin şu anki durumuna gelirsek, Ali Koç göreve başladığından beri bir şeyler yapmaya çalıştı. Onlar da bu sürecin daha farklı gitmesini bekledi. Ama istedikleri gibi olmadı. Transferlerin bir kaçı tuttu. Şimdi verecekleri kararda en doğrusunu yapmaya çalışacaklardır. Yanlışlarını bir daha yapmak istemeyeceklerdir. Teknik direktör konusu kolay değil. Göreve başlayacak ismin de işi kolay olmayacak. Hedefler belli. Bunu bilerek göreve başlaması gerekiyor.”

