Eşref Hamamcıoğlu: "Yabancı hocalarla görüşüyoruz"
Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, D-Smart’ta Seçime Doğru programına katılarak Serhan Türk’ün sorularını yanıtladı. Hamamcıoğlu, "Domenec Torrent’in devam eden bir sözleşmesi var ancak kendisiyle devam etmeyeceğiz. Temasta olduğumuz yabancı teknik direktörler mevcut." ifadesini kullandı.
EŞREF HAMAMCIOĞLU'NDAN AÇIKLAMALAR
"DURSUN ÖZBEK, BİRLEŞME TEKLİF ETTİ"
"30 Nisan'da yapılacak olan Başkanlık seçimi, dış müdahalelerle iptal edildi. Galatasaray'da tek başına adaylık mümkün değil. Galatasaray farklı düşüncelerin aynı potada eritildiği bir kurumdur. Dursun Özbek aday olmak istediğini ve benim de onunla birleşmemi teklif etti. Ben ve ekibim bir yol kat ettik bu yüzden birleşmenin olamayacağını söyledim."
"G.SARAY KÖKLERİNİ EĞİTİMDEN ALIR"
CENK ERGÜN AÇIKLAMASI
Galatasaray'da fikir zenginlikleri her zaman ön plana çıkmıştır. Biz 6-7 aydır Cenk Ergün ile bir yol kat ettik. Kendisi bizim için potansiyel bir sportif direktör adayıdır.
"PARASIZ İNSANLAR DEĞİLİZ"
"YABANCI HOCALARLA TEMASTAYIZ"
Domenec Torrent'in devam eden bir sözleşmesi var ancak kendisiyle devam etmeyeceğiz. Temasta olduğumuz yabancı teknik direktörler mevcut.
"ÇİLEK GETİRMEYİP TOHUMUNU EKECEĞİZ"
Biz çilek getirmeyip tohumunu ekeceğiz. Yıldız futbolcu yerine yıldız adayı futbolculara yöneliyoruz. Galatasaray bu durumdayken, taşın altına elimizi değil tüm vücudumuzu sokuyoruz.
