Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Fatih Altaylı'dan Fatih Terim yorumu; "Kendisini kurtardı"

SPORX AI BAKIŞI
Google News
6

KENDİNİ KURTARMAK İÇİN GELDİ

Terim oraya ne Özbek’i kurtarmak için geldi, ne de Galatasaray’ı. Terim’in bu görevi kabul etmesinin nedeni kendini kurtarmaktır. Özbek’in kendini kurtarmak için Terim’e, Terim’in kendini kurtarmak için Galatasaray’a ihtiyacı vardı. Şimdi Galatasaray yeniden büyük paralar harcayacak. Yanı sıra sportif başarı da gelmezse kimse kimseyi kurtaramaz. Sonrasında Galatasaray’ı kurtarmak için birilerini hep birlikte aramaya başlarız.

KENDİNİ KURTARMAK İÇİN GELDİ
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
5

TERİM OLMAZSA G.SARAY NE YAPAR?

Fazla değil çok fazla. Üç kez geldi. Biri başarılı, biri başarısız, sonuncusu başarılı... Bu kez ne olacak göreceğiz. Ama değişmeyen bir şey var. Terim geldiği zaman Galatasaray, mali sıkıntıya da hazır olmalı. 2000’de önce Terim, ardından yönetim gitti. Ciddi bir borç vardı. Bugüne kıyasla komik ama o günler için önemli bir miktar. Sonra biz gelip bu borcu ödedik. Ardından Canaydın’la yeniden geldi Terim. O gün toplam 11 milyon dolar olan borç, Terim gittiğinde yeniden 100 milyonu bulmuştu.

TERİM OLMAZSA G.SARAY NE YAPAR?
4

ÜNAL AYSAL'DAN DA BÜYÜK BİR BORÇ KALDI

Sonra Aysal’la bir daha geldi. Ve Aysal’dan da büyük bir borç yükü kaldı. Şimdi artık durum daha da zor. Özbek, Aysal döneminden kalan borcu iki katına çıkardı. Bakalım şimdi ne olacak? Ben Terim’in artık Galatasaray’a yönetici olarak geleceğini düşünürdüm hep. Ama Milli Takım hüsranı Terim’i teknik adam olarak gelmeye itti. Ben merak ediyorum, ileride Terim elden ayaktan kesilince ne yapacak Galatasaray!

ÜNAL AYSAL'DAN DA BÜYÜK BİR BORÇ KALDI
Sporx Anasayfasına Dön