Fatih Terim: "Bundan sonra hesap kitap yapmak yok"
Hem pazar günkü Çaykur Rizespor deplasmanına yönelik hem de kalan haftalarla ilgili düşüncelerini dile getiren deneyimli çalıştırıcı Fatih Terim şöyle konuştu
8
FLORYA'DA TOPLANTI YAPILDI
Galatasaray 1 günlük iznin ardından dünü çift idmanla geçirirken, sabah çalışması öncesi teknik patron Fatih Terim, öğrencileriyle bir toplantı yaptı.
7
HER MAÇIMIZ AYRI FİNAL
Hem pazar günkü Çaykur Rizespor deplasmanına yönelik hem de kalan haftalarla ilgili düşüncelerini dile getiren deneyimli çalıştırıcının, “Artık önümüzde fazla bir zaman kalmadı. Lig bizim için yeni başlıyor diyebiliriz. Önümüzde 8 haftamız var, her maçımız ayrı bir final olacak. Bundan sonrası hesap kitap yapma zamanı değil" dedi.
6
YİNE ŞAMPİYON OLALIM
Fatih Terim'ina ayrıca, "Kalan maçlarımızın hepsini kazanıp, son iki senedir olduğu gibi inşallah bir kez daha istediğimizi, hedeflediğimizi alalım” ifadelerini kullandığı bildirildi.

