Fatih Terim'in 'totem' cümlesi!
GALATASARAY, GEÇEN SEZON GİBİ
Galatasaray, zirveyle farkı her hafta biraz daha kapatıyor... Ki bu akla geçen sezonu getiriyor. Tarihler 3 Mart 2019’u gösterdiğinde G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, Erzurum beraberliğinin ardından zirveyle puan farkının açılmasına “8 de kapanır 18 de” diyerek cevap vermiş ve sezon sonu geldiğinde de sarı-kırmızılılar mutlu sona ulaşmıştı. (Türkiye Gazetesi / Yalımcan Sarpyel)
O FİLM YENİDEN VİZYONDA
O film yeniden vizyona girmiş gibi. İlk devre kapanırken Aslan zirvenin 10 puan uzağındaydı. 21. hafta sonunda bu fark (Trabzonspor’un bir maçı eksik) liderle üç puana kadar indi. Peki bu nasıl oldu?
DEĞİŞİM VE GELİŞİM
Tabii ki takımdaki önemli değişimler ve gelişimlerin etkisi büyük. Hele bir Emre Akbaba faktörü var ki, ligde her maça etki eden bir performans sergiliyor genç isim. Ayrıca Saracchi ve Onyekuru da pozitif enerji vermiş durumda.

