Fenerbahçe 5 değil, 15 transfer yaptı!
SPORX AI BAKIŞI
Fenerbahçe yönetimi ve Kocaman, mali açıdan ipleri sıkı tutup alternatifli bir kadro oluşturmak adına Valbuena, Isla, Dirar ve Mehmet Ekici’yi renklerine bağladı. Kaleci Kameni hariç bu 4 isim, 15 farklı mevkide oynayabiliyor. (HÜRRİYET)
11
GEÇEN SEZON SORUN OLMUŞTU
Fenerbahçe bu yıl yaklaşık 20 milyon Euro transfer geliri elde ederek tarihin en iyi transfer girdisini sağladığı sezonu yaşadı. Ancak giden oyuncular bazı mevkilerde sayısal olarak bazı eksiklikler oluşmasına neden oldu.
10
ALTERNATİF BÖLGELERDE İSİM ÇOK
Özellikle stoper ve forvet kısmında sarı lacivertliler şu an için sıkıntı yaşıyorlar. Aykut Kocaman genellikle birden fazla mevkide oynayabilen oyuncuları tercih ederek bu konuda daha ekonomik bir takım oluşturulmasını sağlıyor.
9
HEM BEKTE HEM HÜCUMDA
Dirar hem iki bekte hem de hücumun her bölgesinde oynayabilirken, İsla hem sağ bek, hem sağ açık hem de orta alanın ortasında oynayabiliyor. Şili’li futbolcu futbola ilk olarak forvet olarak başlamıştı.
