Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor

Fenerbahçe'de Jorge Jesus için Brezilya gerçeği

5

JORGE JESUS İÇİN BREZİLYA GERÇEĞİ

Katar'da Brezilya'nın Hırvatistan'a elenmesinin ardından görevi bırakan teknik direktör Tite'nin yerine Jorge Jesus'un isminin anılması Fenerbahçe camiasını çok tedirgin etmişti. Brezilyalı taraftarların sosyal medyada Portekizli hoca için yüzlerce mesaj paylaşmasının yanı sıra ülke basınında önemli gazetelerin de Jesus'u en güçlü adaylardan biri olarak göstermesi alarm zillerini çaldırdı. Ancak 68 yaşındaki hocanın, Brezilya'nın başına geçme ihtimali düşük.

JORGE JESUS İÇİN BREZİLYA GERÇEĞİ
4

BREZİLYA'YA ÖZEL ÇIKIŞ MADDESİ YOK

Fenerbahçe ile bir yıllık sözleşme imzalayan Jesus'un anlaşmasında konuşulduğu gibi "Brezilya'dan teklif alırsam giderim" diye özel bir çıkış maddesinin bulunmadığı kaydedildi.

BREZİLYA'YA ÖZEL ÇIKIŞ MADDESİ YOK
3

YÖNETİMİN HEDEFİ YENİ İMZA ATTIRMAK

Sarı-lacivertli yönetim, her fırsatta Türkiye'de çok mutlu olduğunu vurguladığı tecrübeli çalıştırıcı ile şampiyonluk yaşayıp sonra yeni sözleşme yapmayı hedefliyor.

YÖNETİMİN HEDEFİ YENİ İMZA ATTIRMAK
Sporx Anasayfasına Dön