Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın laboratuvarı
Fenerbahçe’yi 3’lü savunma sistemiyle tanıştıran Vitor Pereira, yıllardır hem bilimsel hem de taktiksel çalışmalar yapıyor. Portekizli hocanın yardımcı ekibi de birbirlerini tamamlıyor.
FENERBAHÇE'DE PEREİRA LABORATUVARI
Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira’nın oturtmaya çalıştığı ve ısrarla savunduğu 3’lü savunma sistemi artık tüm camianın güvenini kazandı. Vitor Pereira yıllardır hem bilimsel hem de taktiksel çalışmalarla 3’lü savunma sistemini geliştirmeye çabalıyor.
YARIM KALAN HİKAYE
Portekizli hocanın yardımcı ekibi de uzun süredir birlikte çalışıyor. Bu sayede ekip birbirini tamamlıyor. Vitor Pereira 5 yıl sonra geri döndüğü Fenerbahçe’de artık başarı ve şampiyonluk istiyor. Kendi tabiriyle ‘yarım kalan hikayeyi’ artık tamamlamayı hedefliyor.
EN AZ 2 YABANCI DİL
Vitor Pereira’nın hem kendisi hem de yardımcıları taktikten fiziksel konulara bilimsel konulardan antrenman tekniklerine kadar birbirlerini tamamlayan uzman bir ekip. Vitor Pereira ve ekibinin tamamı üniversite ve yüksek lisans mezunu. Herkes en az 2 yabancı dil biliyor.

