Fenerbahçe'de Zaha'ya üç alternatif
Fenerbahçe'de transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı lacivertlilerin uzun süredir yıldız kanat futbolcusu Zaha ile ilgilendiği biliniyordu. Kanarya'da bu transfer gerçekleşmezse Fildişili oyuncunun yerine alternatif isimler belirlendi.
ZAHA'YA ÜÇ ALTERNATİF
Transferde atağa kalkan Fenerbahçe'de yönetim, Crsytal Palace ile sözleşmesi biten Wilfried Zaha'ya bir süre önce teklifini iletmişti. İngiliz basınına göre; Ada'da kalmayı düşünen futbolcunun kararını bekleyen Sarı-Lacivertliler, alternatif planını da yaptı.
FENERBAHÇE B PLANINI YAPTI
Önceki gün sosyal medyadan, "Destekleriniz için teşekkürler. Seneye görüşürüz" şeklindeki paylaşımla dikkatleri üstüne çeken Zaha'nın ailesinin de kararıyla Ada'da kalmaya devam edeceği ifade ediliyor. B planını yapan Kanarya'nın listesinde ise Fransız ekibi Lyon ile 1 yıl kontratı bulunan 30 yaşındaki Kamerunlu oyuncu Toko Ekambi, Fiorentina'da oynayan 25 yaşındaki Hırvat kanat Josip Brekalo ve Club Brugge'ün 23'lük yıldızı Andreas Skov Olsen'in olduğu belirlendi.
FENERBAHÇE HABER BEKLİYOR
Sarı-Lacivertliler, Zaha'dan gelecek habere göre transfer stratejisini belirleyecek. Zaha, Fenerbahçe'nin uzun süredir gündemini meşgul ederken oyuncuyla ilgili gelişmeler merakla takip ediliyor. Son olarak ise Fenerbahçe yıldız oyuncunun gelmemesi durumunda alternatif isimlere yöneldi.
ÜÇ İSİM ARASINDA OLSEN BİR ADIM ÖNDE
Öncelikle Wilfried Zaha'yı isteyen Kanarya'nın listesinde bulunan diğer 3 isim arasında Skov Olsen bir adım önde. Danimarkalı oyuncunun bonservis bedeli 14 milyon Euro civarında.
TOKO EKAMBI İLE YAKINDAN İLGİLENİYORLAR
Fenerbahçe'de bu mevki için gündemdeki olan isimlerden birisi ise Toko Ekambi. Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan futbolcuyla Kanarya'nın da yakından ilgilendiği biliniyor.
BREKALO DA RADARA ALINDI
Sarı lacivertlilerde transferde son olarak sürpriz bir isim gündeme geldi. Fenerbahçe, 25 yaşındaki Hırvat kanat futbolcu Josip Brekalo'yu da radarına aldı. (Takvim)
