Fenerbahçe, Erol Bulut ile kamp programını yaptı
14
İŞTE FENERBAHÇE'NİN PROGRAMI
3 Mart’tan beri hocasız olan sarı-lacivertlilerde Erol Bulut ile anlaşma sağlandı. Sözcü Gazetesi'nden Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre; Sarı-lacivertli takım, yeni teknik direktörü Erol Bulut yönetiminde 9 Ağustos'ta Samandıra'da toplanacak ve 10 Ağustos'ta kamp için Topuk Yaylası'na gidecek.
13
YILLAR SONRA GERİ DÖNÜŞ
Türkiye Kupası finalinde Alanyaspor’un başında yer alacak Erol Bulut ile perşembe gününden itibaren görevini bırakacak. Alanyaspor’u ilk 5’e sokup Avrupa vizesi alan ve Türkiye Kupası’nda da finale taşıyan 45 yaşındaki teknik adam, sarı-lacivertli kulübe 1999’dan sonra geri dönmeye hazırlanıyor.
12
TEKNİK EKİBİNİ İSTİYOR
21 yıl sonra yeniden Kadıköy’de olacak Bulut, bu kez teknik adam olarak kürsüye çıkacak. Ancak Erol Bulut’un kafasındaki en önemli düşünce, Alanya ve Malatya’da beraber çalıştığı teknik ekibiyle ilerlemek... Adeta ‘Yol arkadaşı’ gibi gördüğü çalışma arkadaşlarından kopmak istemeyen hatta başarılarındaki en önemli etkenin de bu takım ruhu olduğuna inanan genç teknik direktör, Samandıra’ya da bu ruhu taşımayı amaçlıyor.

