Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Fenerbahçe idman - 27 Aralık

SPORX AI BAKIŞI
Google News
18

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turunda 29 Aralık Çarşamba günü saat 21.00’de Afjet Afyonspor ile sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün Can Bartu Tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.
HAZIRLIKLAR BAŞLADI
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
17

ZEKİ MURAT GÖLE YÖNETİMİNDE

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Zeki Murat Göle yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile oynanan karşılaşmanın ilk 11’inde forma giyen futbolcuların idmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamladığı belirtildi.
ZEKİ MURAT GÖLE YÖNETİMİNDE
16

ISINMA VE ÇABUKLUK

Diğer oyuncuların ise ısınma ve çabukluk çalışmasıyla başladıkları antrenmanı pas çalışmalarıyla sürdürdüğü ve idmanın bireysel çalışmalarla noktalandığı kaydedildi.
ISINMA VE ÇABUKLUK
15

BAZI OYUNCULAR GÜNÜ TEDAVİYLE GEÇİRDİ

Antrenmanda, arka üst adale yapışma yerinde tendinit bulguları tespit edilen Luiz Gustavo'nun günü tedavi programları ile geçirdiği, Ferdi Kadıoğlu ve Mergim Berisha’nın tedavileri devam ederken, Altay Bayındır ise bireysel çalışmalarla günü tamamladığı ifade edildi.

BAZI OYUNCULAR GÜNÜ TEDAVİYLE GEÇİRDİ
14

13

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

Sporx Anasayfasına Dön