Fenerbahçe'de şampiyonluk inancı tavan yaptı!
Herkesin umudunu kaybettiği anda “Tüm maçları kazanırsak şampiyon oluruz” diyen F.Bahçe’nin genç hocası, Samandıra’yı tek başına hedefe inandırdı. İdmanlarda ise tek slogan var: “Kendi maçımıza odaklanalım”
EMRE BELÖZOĞLU DEVREYE GİRDİ
Samandıra'da futbolcu ve personel dahil herkesin umudunu yitirdiği anda Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine gelen Emre Belözoğlu devreye girdi.
ŞAMPİYONLUK İNANCI TAVAN YAPTI
Sürekli olarak, "Biz maçlarımızı kazanırsak şampiyon oluruz" diyen genç hoca önce, Can Bartu Tesisleri'ni tek başına şampiyonluğa inandırdı. Beşiktaş'ın Sivas'ta 2 puan daha bırakmasının ardından ise Samandıra'da şampiyonluk inancı tavan yaptı.
TEK DÜŞÜNCE KASIMPAŞA'YI YENMEK
Belözoğlu, dün antrenman öncesinde takımla kısa bir toplantı yaptı. Rakibin puan kaybının önemli olduğunu ancak takım olarak kendi maçlarına odaklanmaları gerektiğini belirtip şunları söyledi: "Başkalarının durumuna bakarak hareket edemeyiz. Önümüzde pazar günü kazanmamız gereken bir Kasımpaşa mücadelesi var. Bunun dışında hiçbir şey düşünmeyeceğiz. 6'da 6, 5'te 5 gibi söylemlerden uzak duracağız. Maç maç bakıp kazanarak devam ettiğimiz sürece hedefe ulaşacağımıza inanıyorum."

