Fenerbahçe'de stoper operasyonu!
STOPER OPERASYONU
Mauricio Lemos ve Marcel Tisserand performansıyla hayal kırıklığı yaşattı. Sarı-Lacivertliler defansın ortasına takviye yapma kararı aldı. Fenerbahçe, işi son ana bırakmamak için adayları belirledi, girişimler kısa sürede başlayacak. İşte listede öne çıkan isimler
EROL BULUT ÇOK İSTİYOR
Fenerbahçe'nin elindeki stoperlerin tamamı sağ ayaklı. Daha önce de defalarca Sarı-Lacivertliler'in gündemine gelen Juan Jesus, stoper özelliklerinin yanı sıra solak olmasıyla da ön plana çıkıyor. Brezilyalı futbolcu geriden oyun kurma konusunda da son derece başarılı. Erol Bulut'un bu özellikleri nedeniyle Jesus'u çok istediği öğrenildi.
ROMA İZİN VERECEK
SÖZLEŞMESİ BİTECEK
Sırp savunmacı Nikola Maksimovic, Napoli’de istediği kadar forma şansı bulamadı. Teknik direktör Gattuso, Maksimovic’e daha çok Avrupa Ligi maçlarında görev verdi. 29 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek.
AYRILMAYA SICAK
Eljif Elmas transferi sayesinde İtalyan ekibiyle iyi ilişkiler kuran Fenerbahçe, Maksimovic’i uygun bir bedelle kadroya katabilir. Sert bir savunmacı olan Sırp futbolcu, 1.93 metrelik boyuyla hava toplarında da geçit vermiyor. Önümüzdeki günlerde oyuncunun menajeri Fali Ramadani ile ilk görüşmenin gerçekleşmesi bekleniyor. Maksimovic da Napoli’den ayrılmaya sıcak bakıyor.
TODIBO KİRALANABİLİR
Barcelona, Fransız yıldız Jean-Clair Todibo'yu 2 sezonluğuna Benfica’ya kiralamıştı. Ancak Portekiz basınında çıkan haberlere göre başından beri bu transfere karşı olan teknik direktör Juan Jesus, Todibo’nun üstünü çizdi. Benfica, Santos’tan Verissimo’nun işini bitirdi. Bu nedenle 20 yaşındaki savunmacı ocak ayında Barcelona’ya geri dönecek. Fenerbahçe, Todibo’yu 1.5 sezonluğuna kiralayabilir. Ancak yıldız futbolcunun şu ana kadar hiç sahaya çıkmaması ve maç eksiğinin olması soru işareti yaratıyor. Diğer yandan güçlü fiziği ve hava toplarındaki hakimiyetiyle Todibo, Sarı-Lacivertliler’in aradığı tüm özelliklere sahip.
