Fenerbahçe'den Galatasaray'a olay mesaj!
11
FENERBAHÇE'DEN OLAY MESAJ
Fenerbahçe yöneticisi Alper Pirşen, Çaykur Rizespor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu ve ezeli rakipleri Galatasaray'a göndermelerde bulundu.
10
SUMUDICA HAKEMİ TACİZ ETTİ
Mücadele bakımından memnunuz, belki iyi bir oyun olmadı ama buradan alınan 3 puan bizim için kritik. Sumudica bize sataşmadı ama hakemi sürekli taciz etti, Sumudica'yı iyi kötü Türkiye tanıyor, değişik bir üslubu var, Türkiye'de de mimlendi herhalde. Takdir hakları konusuna katılamam, bizim oyuncular kendilerini bıraksalar, faulü göstermeye konsantre olsalar daha ağır kararlar olabilirdi.
9
BİZİM DAHA ÇOK İTİRAZ ETMEMİZ LAZIM
Samatta'nın faule rağmen kafayı vurduğu bir penaltı var. Hakeme bağlanacaksa bu maç, bizim daha çok itiraz edeceğimiz bir maç olur. Oyuncunun atıldığı pozisyon mesela direkt kırmızı kart. Hakem performansı kötü bir performans, Türkiye Ligi'nin genel problemi oldu. Hakemlerimiz daha iyi tempo, daha iyi seviyeye çekecek yönetim yapamıyorlar. Hakem bugün pozisyonların fazla içindeydi, pas arası yapacak kadar içindeydi.

