Fenerbahçeli yıldızlar, gözünü kupaya dikti!
Turkish Airlines Euroleague'de Final Four mücadelesi verecek Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı oyuncuları, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
F.BAHÇELİ YILDIZLARA KUPAYA İNANIYOR!
Turkish Airlines Euroleague play-off serisinde Panathinaikos Superfoods'u 3-0 ile geçerek, üst üste üçüncü kez Final Four oynamaya hak kazanan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Medya Günü'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.
MELİH MAHMUTOĞLU: "UMARIM MUTLU SON OLUR"
"Her zaman şansımız yüksek. Fenerbahçe'de oynuyorsanız her zaman hedefiniz şampiyonluktur. Biz de sezona bunun bilincinde başladık. Euroleague formatı değişti, zorlu bir sezon oldu. Zorlu maçlar oynadık, sakatlıklarımız oldu. Bizim için kolay olmadı ama sonu güzel bitti. Daha da önemli iki maç var önümüzde. 3 yıl üst üste Final Four'da olmak tabii ki büyük bir başarı. Tek hedefimiz kupa, onun için de elimizden geleni yapacağız. Umarım mutlu sona ulaşırız."
MELİH: "FİNALDE CSKA'YI İSTERİM"
"Bana sorarsanız, ben CSKA'yı isterim finalde. Biz Fenerbahçe'yiz, rakip seçmeyiz. Kim gelirse gelsin, ona göre hazırlanırız, ona göre de oynarız. Taraftarımız sağ olsun, Berlin'de de, Madrid'de de arkamızda oldu. Bu sene kendi ülkemizde, kendi şehrimizde olması bizim için ayrı bir heyecan."
