Ferdi Kadıoğlu'na 8 kulüpten tam not
BAŞARILI PERFORMANSI DEVAM ETTİ
Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu, Sarı-lacivertli takımdaki performansını milli takımı da yansıttı.
ÖNEMLİ KULÜPLER PEŞİNDE
Hatta ve hatta EURO 2024'te ortaya koyduğu oyunla Avrupa'nın önemli kulüplerini de peşine taktı.
8 KULÜPTEN TAKİP
Salı günü oynanan Avusturya karşılaşmasında ise Ferdi'yi 8 kulübün temsilcileri tribünden canlı gözle takip etti.
KENDİSİNE HAYRAN BIRAKTI
Avusturya karşısında en çok ikili mücadele kazanan, en çok top kapan, en çok sahipsiz top kazanan oyuncu olan Ferdi, scoutları kendisine hayran bıraktı.
İZLEYEN O KULÜPLER
42 kilometreyle dördüncü maçlar sonunda EURO 2024'ün en çok koşan futbolcusu olan 24 yaşındaki sol beki, tribünden, Stuttgart, Bayer Leverkusen, Arsenal, West Ham United, Fulham, Wolverhampton, Atletico Madrid ve Valencia'nın temsilcileri izledi.
FENERBAHÇE'NİN BEKLENTİSİ
DORTMUND ÇEKİLDİ
Ferdİ Kadıoğlu'nun EURO 2024'te sergilediği performans sonrasında taliplerinin ve bonservisinin artması Borussia Dortmund'a geri adım attırdı. Alman basınına yansıyan haberlere göre; Dortmund, F.Bahçe'nin istediği miktarı çok buldu ve bu nedenle transferden vazgeçti.
