G.Saray'da karar; önce transfer sonra satış!
G.SARAY'DA KRİTİK TOPLANTI
Galatasaray'ın hocası Okan Buruk ile başkanvekili Erden Timur, kritik bir toplantı gerçekleştirdi, ikili gelecek sezonun planlamasını yaptı. Buna göre ilk hedef, yüksek bonservis ile satılma ihtimali olan isimler için gelen teklifleri bekletmek ve kadroyu korumak. Sonra ise transfer bombaları patlayacak.
PLANLAMA TİTİZLİKLE YAPILIYOR
23. şampiyonluk sonrasında hedefini Avrupa’da başarı olarak belirleyen Galatasaray, gelecek sezon iddialı olacak bir kadro kurmanın hayallerini kuruyor. Bu doğrultuda Sarı Kırmızılılar, ince eleyip sık dokumaya çalışırken, titizlikle planlamasını yapıyor.
OKAN BURUK İLE ERDEN TİMUR ZİRVESİ
Bu doğrultuda son olarak teknik direktör Okan Buruk ve başkanvekili Erden Timur, bir araya geldi. İkili, gelecek sezonun kadrosu konusunda nasıl adımlar atılması gerektiğinin fikir alışverişinde bulundu. Ayrıca yapılan görüşmede yaz transfer sezonu boyunca nasıl hamleler yapılacağı da masaya yatırıldı.
