Galatasaray 2 yıl önceye göre çağ atladı! Fatih Terim mest oldu
2 yıl önce Şampiyonlar Ligi’nin en az koşan takımı olan Galatasaray neredeyse ‘çağ’ atladı. Takımı gençleştiren sarı-kırmızılılar Lazio maçında 118, Marsilya’da 116 km koştu. Bir idmanla çıkılan Rize’de 90+11’de hızlı hücumla gelen gol Terim’i de mest etti.
G.SARAY 2 SENEDE ÇAĞ ATLADI
İki sene önce Şampiyonlar Ligi'ndeki koşu mesafeleri sıralamasında 32 takımın en kötüsü olan Galatasaray yaz transfer döneminde 25 yaş altı oyunculara yönelerek bu sorunu çözdü.
GALATASARAY ARTIK KOŞUYOR
Sabah'tan Mehmet Özcan'ın haberine göre; Avrupa Ligi'ndeki Lazio maçında 118 km koşan sarı-kırmızılılar, Marsilya deplasmanında takım halinde 116 km kat etti. Fransa dönüşü tek idmanla Rize'nin yolunu tutan Galatasaray, uzatmalarla 104 dakikayı bulan zorlu maçı kazanmasını bildi.
TERİM'İ GOLÜN HİKAYESİ DE MUTLU ETTİ
Fatih Terim ve yardımcılarını, galibiyet golünün hikâyesi de mutlu etti. Dabo'dan topu G.Saray 18'i civarında savunmaya yardıma gelen Halil Dervişoğlu kaptı.

