Sporx Mobil Uygulama

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'dan açıklamalar

Abone Ol
R
Milyonların tercihi Sporx mobil uygulamasıyla bu içeriği çok daha hızlı ve internet paketinizden çok daha az kota harcayarak okuyabileceğinizi biliyor musunuz? Şimdi edinin >>> https://bit.ly/3DceQfN
Transfer

YUSUF GÜNAY'DAN AÇIKLAMALAR

Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, EkoTürk TV Kanalı'da yayınlanan Telegol Programı'na konuk olarak Galatasaray'ın gündemine dair yöneltilen sorulara yanıt verdi.

YUSUF GÜNAY'DAN AÇIKLAMALAR

DURUMU İYİYE GİDİYOR

Başkan Mustafa Cengiz'in sağlık durumu hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, "Bizleri mutlu edecek derecede sağlık durumu iyi gidiyor. Tedavisi çok iyi bir süreçte devam ediyor. Bir mucize gerçekleşiyor diyebilirim. Kendisi şu an son derece iyi. Ben kamu hayatımda da çok uzun soluklu çalışmalar içerisinde bulundum. Pek çok yönetici ile de çalıştım. Mustafa Cengiz Başkanımızın inanılmaz çalışma arzusu ve isteği var. Normalde bu hastalık ortaya çıkmadan evvel sabahtan başlayıp akşam 9'a 10'a kadar sürekli dolu bir şekilde, o günkü sorunları ve konuları azim ve hırsla başkanımız çalışırdı. Başkanımız şu anda her gün gelmeye başladı. Toplantılar yapıyoruz ve Galatasaray'ın sorunlarıyla başa baş ve dişe diş mücadele veriyoruz.
DURUMU İYİYE GİDİYOR

GELİRLER SIFIRA İNDİ

Bugün pandemi sebebiyle tüm kulüplerin gelirleri sıfır durumda. Biz buna rağmen, sadece dernekten bahsedersem, dernekte, yani amatör branşların olduğu bölümde bile gelir ve gider farkımız artı 2,7 milyon TL. Bu noktada bile, ocak ayından haziran ayına kadar olan bölümde gelirimiz giderimizden fazla olmuş. Çalıştığınız, emek verdiğiniz zaman bunlar oluyor. Biz de son saniye kadar bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz." diye konuştu.
GELİRLER SIFIRA İNDİ
Sporx Anasayfasına Dön