Galatasaray'da Aanholt krizi
VAN AANHOLT KRİZİ
Yabancı kontenjanı dolu olan Galatasaray, ara transfer döneminde Patrick Van Aanholt ile yollarını ayırmak istiyor. Ancak ilk görüşme olumsuz sonuçlandı.
MENAJERİ İLE GÖRÜŞME
Bu planlama doğrultusunda ilk görüşme geçtiğimiz günlerde Hollandalı oyuncunun menajeri ile gerçekleşti. Ancak sarı-kırmızılı kulüp olumlu sonuç alamadı.
TEKLİFİ GERİ ÇEVİRDİ
Yönetim 1.5 yıl sözleşmesi kalan tecrübeli sol bekin sezon sonuna kadar geçerli tüm alacaklarını ödemeyi göze aldı. Yarım sezonluk maliyeti vergisiyle birlikte 1.5 milyon Euro olan deneyimli futbolcu, bu teklifi kesin bir dille geri çevirdi ve krizi büyüttü.
OKAN BURUK GÖZDEN ÇIKARDI
Sezonluk 1.9 milyon Euro garanti ücrete sahip 32 yaşındaki oyuncu, teknik direktör Buruk tarafından ilk 11'de düşünülmüyor.
5 MİLYON EURO ÇIKACAK
G.Saray sözleşmesini tek taraflı feshetmesi durumunda Van Aanholt için kasasından vergilerle birlikte 5 milyon Euro çıkarmak zorunda. Yönetim bu rakamı 1-2 milyon Euro seviyesine indirmeye çalışıyor. (Sabah)
