Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Galatasaray'da mahşerin dört atlısı!

SPORX AI BAKIŞI
Açık
Google News
15

ALANYASPOR MAÇINDA KIRILMA

Galatasaray'da, ligin 32. haftasında oynanan Alanyaspor karşılaşması bir anlamda kırılma oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 0-0 biten ilk yarının ardından oyuna müdahalede bulundu. Sarı-kırmızılı takımda ilk yarıda Serge Aurier ve Kerem Aktürkoğlu kenara geldi. Kaan Ayhan ve Hakim Ziyech oyuna dahil oldu.

ALANYASPOR MAÇINDA KIRILMA
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
14

YENİ 11'İNİ BULDU

Galatasaray, ikinci yarıda bulduğu 4 golle birlikte Alanyaspor deplasmanından 4-0'lık galibiyetle döndü. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, o maçın ardından yeni hücum dörtlüsünü ve yeni ilk 11'ini buldu.

YENİ 11'İNİ BULDU
13

DİKKAT ÇEKEN PERFORMANS

Okan Buruk, Alanyaspor maçında ikinci yarıda kullandığı 11 ile; Pendikspor, Adana Demirspor ve Sivasspor ile oynanan maçlara başladı. Galatasaray, bu maçlarda özellikle hücumda etkili bir performans ortaya koydu.

DİKKAT ÇEKEN PERFORMANS
Sporx Anasayfasına Dön