Galatasaray peşini bırakmıyor: Alfredo Morelos
GALATASARAY & ALFREDO MORELOS
Galatasaray'ın, Rangers ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Alfredo Morelos ile ilgilendiği belirtildi.
ALTERNATİFLER İÇİN ÇALIŞMA
Paris Saint-Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi'nin bonservisini almak isteyen Galatasaray, forvet bölgesi için alternatif üzerinde de çalışmaya devam ediyor.
SEZON SONUNDA AYRILACAK
İspanyol basınında yer alan habere göre, Rangers forması giyen Alfredo Morelos, sezon sonunda takımdan ayrılacak.
SÖZLEŞME TEKLİF EDİLMEDİ
İskoç temsilcisinin Morelos'a yeni sözleşme teklifinde bulunmadığı ve Kolombiyalı golcünün kariyerine Rangers'ta devam etmeyeceği kaydedildi.
GALATASARAY VE SEVILLA
26 yaşındaki futbolcuyla ilgilenen kulüplerden biri de Galatasaray olarak gösterildi. Morelos'a ayrıca Sevilla'nın da ilgisinin olduğu öne sürüldü.
RANGERS PERFORMANSI
2017'den bu yana Rangers forması giyen Alfredo Morelos, İskoç ekibinde çıktığı 265 maçta 124 gol attı.
2 KUPA SEVİNCİ YAŞADI
Bu süre zarfında Rangers ile ligde şampiyonluk yaşayan golcü oyuncu ayrıca İskoçya Kupası zaferi yaşadı.
