Galatasaray, yeniden Carvalho'ya döndü!
Galatasaray, orta saha transferinde hareketli günler yaşıyor. PSG'nin Japonya kampına götürülmeyen Gueye'nin Galatasaray'dan yüksek talepleri, yönetime şimdilik geri adım attırdı.
5
GUEYE'NİN YÜKSEK TALEPLERİ
Ön libero adayları arasında ilk sırada yer alan Idrissa Gueye'nin, PSG'de kadro dışı kaldıktan sonra Galatasaray 'dan çok yüksek taleplerde bulunması, mecburi rota değişimine yol açtı.
4
5 MİLYON EURO CİVARI TALEP ETTİ
Fransız devinin Japonya kampına götürülmeyen 32 yaşındaki Senegalli orta saha oyuncusu, senelik 5 milyon Euro civarında bir maaş beklentisinde olduğunu Galatasaraylı yetkililere iletti.
3
GERİ ADIM ATTI, CARVALHO...
Yönetim, bu gelişme üzerine şimdilik geri adım atarken, 6 numara transferinde daha fazla gecikmemek adına alternatif isimleri gündemine aldı. Bu doğrultuda bir süredir görüşme halinde olunan William Carvalho ile temaslar kaldığı yerden devam ediyor. Daha önce Galatasaray'a yeşil ışık yakan Portekizli orta saha, Gueye'ye göre Aslan'a 1 adım daha yakın konumda bulunuyor.

