Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Galatasaray'da hayal kırıklığının adı; Martin Linnes

SPORX AI BAKIŞI
Google News
7

LINNES ÇOK ŞAŞIRTTI

Galatasaray’da Martin Linnes konusunda hayal kırıklığı yaşanıyor. Ligin ilk yarısında yabancı kontenjanı nedeniyle sözleşmesi askıya alınan ve ikinci yarıda oynamaya başlayan Norveçli futbolcu, eski günlerine geri dönemedi.
LINNES ÇOK ŞAŞIRTTI
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
6

FİZİKSEL OLARAK İYİ DURUMDA DEĞİL

Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar'ın haberine göre, Linnes’in Alanya ile yapılan kupa maçında da sahadan çıkması ve hasta olduğunu söylemesi tepki topladı. Cim-Bom’da maç eksiği göze çarpan 28 yaşındaki futbolcunun fiziksel olarak iyi durumda olmaması da eleştiri konusu oldu.
FİZİKSEL OLARAK İYİ DURUMDA DEĞİL
5

YERİNE ŞENER GİRMİŞTİ

Norveçli futbolcu, Alanya ile yapılan kupa maçında ilk yarı sonunda kendi isteği ile kenara gelmiş ve ikinci devreye çıkmamıştı. Sarı-kırmızılılarda Şener Özbayraklı zorunlu olarak sol beke geçirilmişti.
YERİNE ŞENER GİRMİŞTİ
Sporx Anasayfasına Dön