Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Galatasaray'da yeni Bülent Korkmaz'ı; Ozan Kabak

SPORX AI BAKIŞI
Google News
6

BABASI CEZAEVİ MÜDÜRÜ

Ozan Kabak, 25 Mart 2000 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Babası cezaevi müdürü olduğu için Ankara'da görev yaptığı sırada dünyaya gelen Ozan Kabak, aslen Mardin'e bağlı olan Derik ilçesinden. 1.85'lik boyuyla hava toplarında başarılı bir performans sergileyen Ozan Kabak, sol ayağını etkili bir şekilde kullanabiliyor. Milli takımın alt yaş gruplarında toplam 39 kez resmi maça çıkan Ozan Kabak, bu mücadelelerde toplam 6 gol atmayı başardı.
BABASI CEZAEVİ MÜDÜRÜ
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
5

U17 AVRUPA ŞAMPİYONASI'NIN YILDIZI

Ozan Kabak, 2017 U17 Avrupa şampiyonasının finallerinin ardından UEFA'nın resmi sitesinde yer bulmuştu. Ozan, 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nın en dikkat çeken 10 ismi arasında gösterilmişti. 2017 yılında Galatasaray ile resmi sözleşme imzalayan Ozan'ın 2020'ye kadar resmi sözleşmesi bulunuyor. 2015 yılından bu yana Galatasaray altyapısında yer alan Ozan Kabak, sırasıyla U16, U17, U19 ve U21 takımlarının formasını giydi.
U17 AVRUPA ŞAMPİYONASI'NIN YILDIZI
4

İDOLÜ BÜLENT KORKMAZ

Ozan Kabak, 2017 yılında hakkında merak edilenleri TFF'nin Tam Saha dergisine anlattı. Babasını karakter olarak örnek aldığını söyleyen Ozan, şu ifadeleri kullandı: "Galatasaray'ın efsane kaptanlarından Bülent Korkmaz'ı oynadığım mevkii itibariyle da idol olarak görüyorum. Çok küçükken onu izleme şansı bulmuştum. Daha sonra da eski maçlarını seyrettim. Hırsını ve oyun karakterini çok beğeniyorum. Ben de onun gibi adımı Türk futbolunun unutulmazları arasına yazdırmak istiyorum. Günümüzden bahsetmek gerekirse de kendi mevkiim itibariyle dünya futbolunda en çok İspanyol oyuncu Sergio Ramos'u beğeniyorum.

İDOLÜ BÜLENT KORKMAZ
Sporx Anasayfasına Dön