Galatasaray'ın 5 yıldızı 62 milyon euro!
YILDIZ İÇİN BU RAKAMLAR BELİRLENDİ
Mustafa Cengiz, "Bütün futbolcularımıza teklifler var. Fakat biz Galatasaray için, oyuncu için en iyisi olmazsa teklife yanıt vermeyiz. Oyuncularımızı satmak istemiyoruz" dedi.
MAICON
Aslan'ın mutlu sona ulaştığı sezonda 5 gol kaydeden Brezilyalı stopere de ilgi büyük. Hem ülkesinden hem de Uzakdoğu'dan teklifler alıyor. Brezilya'dan gelen teklifler düşük, Çin'den ise 4 milyon euro'ya yaklaşan öneriler var. Ancak Galatasaray tecrübeli stoperini bu rakamlara vermeye niyetli değil. Sarı-kırmızılılar, Maicon'un bonservisine ödedikleri 7 milyon euro'nun altına düşmüyor. Son olarak ise Sporting'in ilgisi var. Sporting Lizbon kulübü, Brezilyalı yıldız için resmi teklifte bulunmaya hazırlanıyor
YOUNES BELHANDA
Galatasaray yönetimi, Younes Belhanda'nın Dünya Kupası'nda Fas formasıyla parlamasını umut ediyordu. Fas kötü futbol oynamasa da kupaya erken veda etti. Belhanda da beklenilen performansın altında kaldı. Cimbom, ederini bulmadan 28 yaşındaki 10 numarasını satmaya sıcak bakmıyor. 10 milyon euro düşünülen rakam. Arap kulüpleri ilgileniyor.
