Gedson için 20 milyon euro'luk talep!
BEŞİKTAŞ'TA GEDSON HAMLESİ
Beşiktaş Temmuz 2022'de Benfica'dan kadrosuna kattığı Gedson Fernandes için 6 milyon Euro bonserviş ödemiş ve Portekiz ekibine oyuncunun sonraki satışından yüzde 50 pay vermeyi kabul etmişti.
PAZARLIKLAR BAŞLADI
Çok sayıda teklif alan 26 yaşındaki oyuncu için gelen tekliflerin yarısını Benfica'ya vermek zorunda olan Beşiktaş yönetimi oyuncunun bonservisinin tamamını almak için Benfica ile pazarlıklara başladı.
20 MİLYON EURO İSTEDİLER
Portekiz ekibine oyuncunun yüzde 50'si için 8 milyon euro teklif eden siyah-beyazlılar şok bir taleple karşılaştı. Gelen bilgilere göre Portekiz ekibi Beşiktaş'tan 20 milyon euro istedi.
PAZARLIKLAR SÜRÜYOR
Fiyatı yüksek bulan yönetim, Portekizli orta saha oyuncusu için pazarlıklarına devam ediyor.
SERDAL ADALI'NIN SÖZLERİ
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı da Gedson için, "Teklifler var ancak satmayacağım. Sözleşmesini uzatacağız. Benfica ile yüzde 50'lik pay için görüşeceğiz" demişti.
BU SEZON PERFORMANSI
Bu sezon çıktığı 33 maçta 8 gol, 2 asiste imza atan Gedson'un, Beşiktaş ile kontratı 2027'de sona erecek. [Takvim]
