Sporx Logo
Takımım Dünya Kupası
2026
Türkiye Özel Canlı Skor

Guardiola istedi ve çılgın suiti kaptı!

12

GUARDIOLA'NIN İSTEKLERİ...

Pol Ballus ve Lu Martin'in yazmış olduğu "The Making of a Superteam" (Süper Bir Takım Oluşturmak) adlı kitapta Pep Guardiola'nın, Bayern Münih'ten Manchester City'e transfer olmadan önce Manchester ekibinden istekleri yer aldı.
GUARDIOLA'NIN İSTEKLERİ...
11

İSTEKLERE UYGUN BİR YER YOK...

İngiltere'de yaşayan çoğu sporcu gibi sessiz sakin bir yerde yaşamayı reddeden Pep, İngiliz yetkililerden şehrin içerisinde olan bir ev istedi. Ancak o sırada bir sorun vardı; Şehir merkezinde Guardiola'nın isteklerine uygun bir ev yoktu. Bu da Pep ile yapılacak anlaşmayı tehdit ediyordu.
İSTEKLERE UYGUN BİR YER YOK...
10

3 SAATLİK BİR KONUŞMA...

Guardiola'nın bu talebi üzerine City'li yöneticiler, İspanyol teknik adamla İngiltere'de bulunan yerel bir Vietnam restoranında biraraya geldiler. Kulübün organizasyonunun, altyapısının, oyuncuların temel unsurlarının yaklaşık 3 saat boyunca tartışıldığı öğle yemeğinde Guardiola'nın yeni evi hakkındaki sorunlar da çözülmeye başlandı.
3 SAATLİK BİR KONUŞMA...
Sporx Anasayfasına Dön