Gürcan Bilgiç'ten Ali Koç ve Mesut Özil yorumu!
GÜRCAN BİLGİÇ'TEN YORUMLAR...
"ALİ BEY ADAYSA BEN YOKUM"
- Gözler Başkan Ali Koç'un yeniden aday olup olmayacağı ve sezona sportif direktör olarak başlayıp teknik direktör olarak tamamlayan Emre Belözoğlu'nun bu göreve devam edip etmeyeceğinde. Şimdi ne olacak?
"Kongre bir hafta ötelendi ama şu ana kadar Ali Koç'tan başka isim ortaya çıkmadı. Çıkması muhtemeller de "Ali bey adaysa, ben yokum" diyorlar. Yani; tek adaylı bir kongre olacak. Bu aslında güçlü bir destek.
"SAMİMİYETİNİN KARŞILIĞI"
"SADECE KENDİ HALLETMEMELİ"
"BELÖZOĞLU İLE DEVAM DEMEK"
"BU STATÜKO DEĞİŞMEYECEKTİR"
"CİDDİ BİR SANTRFOR PERFORMANSI GEREKLİ"
- Fenerbahçe elindeki kadroya nasıl takviyeler yapmalı?
Erol Bulut da, Emre Belözoğlu da takımı rakip ceza sahasına soktu. Pozisyonlara girmesini sağladı. Ama Beşiktaş 5'te bir ile değerlendirirken, Fenerbahçe 11'de birde kaldı. Ciddi bir santrfor performansına ihtiyaçları var.
"DEFANS DA SALLANMIŞ"
"EN FAZLA 2 İSİM SATILMALI"
"TOPU ATACAĞI FUTBOLCU YOK"
- Gelecek sezon takım Mesut Özil üzerine mi kurulmalı? Katkısı ne olur?
"Tek seçim değil ama kaçınılmaz olanı bu. Mesut Özil gibi özel bir oyuncuya konfor alanı açacak, yanında pas alışverişi yapacağı kaliteyi oluşturmak önemli. Siz asist kralını takıma alıyorsunuz ama topu atacağı futbolcu yok.
"EURO 2020 BEKLENECEK"
"3-4 AYRI YAPILANMA OLMALI"
