Hasan Arat'tan flaş açıklamalar!
11
HASAN ARAT'IN SÖZLERİ
Beşiktaş'ın eski başkanı Hasan Arat, divan kurulunda Tevfik Yamantürk ile arasında yaşananların ardından Ekol TV'ye konuştu.
10
"BUNU DEDİĞİM AN TEHDİTLER BAŞLADI"
"29 Kasım'da kulüpten ayrılırken sizinle sarılmıştım. Benim sıkıntılarımı biliyordunuz. Bir kulüpten başkanın ayrılıp gitmesi çok şaşırtıcı geldi herkese ama benim özel nedenlerim vardı. Duygu sömürüsü yaparak bunları paylaşmak bana yakışmazdı. Bu kararı çok üzülerek aldım. Yıllarca beklediğiniz bir hayal, bu kadar erken bitmemeliydi. Ama bazen insan mecbur kalabiliyor. Daha sonra bu sevgiyle, gözyaşlarıyla, büyük bir kucaklaşmayla beni yolladı çalışanlarımız ve taraftarlarımız. Bunu görenlerin bazıları çok rahatsız oldu. 3 gün sonra inanılmaz bir iftira kampanyası başladı. Ben tedavi görüyordum o ara. Doktorum her şeyi yasaklamıştı. Etrafımdaki insanların gözlerinden anlıyordum neler olduğunu. Öyle bir boyuta geldi ki... Doktorum hiçbir yere çıkmayacağımı söyledi. Seçim de vardı. Seçim de daha feci şeyler söylendi, birlikte çalıştığım arkadaşlarım tarafından da. Bütün olayın başlangıcı benim ilk divan toplantısında, "Beşiktaş'ın mallarına çökmüşler" dediğim andan itibaren tehditler, inanılmaz olaylar silsilesi başladı."
9
"BEN KAÇACAK ADAM MIYIM?"
"Bana kaçtı dediler, ben kaçacak adam mıyım? Beşiktaş'ın çatısı altında konuşmak istedim. Ben susuyorsam bir bildiğim var. Adalı, seçimden sonra, "Çık konuş" dedi. Divan toplantısı koydular. Kimseye de haber vermedim. Bir önceki başkan, bir önceki divanda 36 dakika konuşmuş. Bana da aynısını verirler diye düşündüm. 17. sıradasınız dediler. Beşiktaş tahammüllerinde böyle bir şey yoktur. Bekledim, beklerim, ben Beşiktaş için her şeyi yaparım. Bana inanan insanların yüzünü hiçbir zaman kara çıkarmadım."

