Hikmet Karaman'dan A Milli Takım yorumları; Başarabiliriz
Ünlü teknik direktör Hikmet Karaman, Türk futbolunun gündemini Yeni Asır Gazetesi'nden Şenol Kantürk'e değerlendirdi. Karaman'ın açıklamalarından dikkat çeken bölümleri haberimizde bulabilir, değerlendirmelerin tamamı için Yeni Asır Gazetesi'nin bugünkü baskına göz atabilirsiniz.
5
İTALYA MUHTEŞEM Mİ?
Dışardan bakıldığında grupta İtalya favori görülebilir. 10'da 10 yapıp final vizesi aldılar. Ancak, rakipleri hiç te öyle güçlü takımlar değildi. Son Dünya Kupası'na katılamayan İtalya için 'muhteşem' deniyor ama bizim Milli Takımımızın karşısında o kadar da etkili olacaklarını sanmıyorum.
4
SIRALAMA NASIL OLUR?
Kağıt üzerinde baktığımızda İtalya birinci, Türkiye ikinci, İsviçre üçüncü, Galler ise dördüncü olur diyebilirsiniz. Ama maçlar oynanmadan kazanılmıyor,
3
BAKÜ BÜYÜK AVANTAJ
Bizim İsviçre ve Galler'le Bakü'de oynamamız çok büyük avantaj, evimizde gibiyiz. İtalya maçımıza gelince, biz değil İtalyanlar düşünsün. Çünkü bizim Çizme'de oynayan Merih Demiral ve Cengiz Ünder gibi yıldızlarımız var, onlar Şenol hocaya rakibin özelliklerini okuyacaklardır.

