İlkay Gündoğan: "Ben Türk'üm"
29
İLKAY GÜNDOĞAN'DAN İTİRAFLAR
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de forma giyen Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan, Players Tribun'e özel açıklamalarda bulundu.
28
ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE BAYILIRIM
Şampiyonlar Ligi'ni çok seviyorum! Hepimiz sevmiyor muyuz? Benim için her zaman dünyanın en büyük turnuvası olmuştur. Kupa ve marşın ötesinde, çocukluğuma uzanan anılar var. 2000'lerin başındaki Şampiyonlar Ligi gecelerinin özellikle benim gibi göçmen ailelerden gelen çocuklar için çok özel olduğunu söyleyebilirim. Kendi kenerasyonumdan birçok insan adına benzer şeyler olduğunu düşünüyorum.
27
TÜRK TAKIMININ MAÇI OLUNCA....
Demek istediğim, Gelsenkirchen'de Türk ebeveynlerimle büyüdüm ve ne zaman bir Türk takımı Avrupa'da oynasa, ailem her şeyi bırakır, maça odaklanırdı. Hayatları buna bağlıymış gibi Türk takımına tezahürat yaparlardı.

