Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

İlker Yağcıoğlu: "Fenerbahçe, İrfan Can'ı satmasın!"

6

İLKER YAĞCIOĞLU'NDAN DEĞERLENDİRME

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Başakşehir'le 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından İlker Yağcıoğlu, TRT Spor'da katıldığı yayında Fenerbahçe'nin oyununu ve mücadeleyi değerlendirdi.

İLKER YAĞCIOĞLU'NDAN DEĞERLENDİRME
5

"BU TARZ DEĞİŞİKLİKLER RİTMİ BOZAR"

“Kazanç falan değil. Bu bir kayıp. Oyun da kayıp. Sadece puan kaybetmedi Fenerbahçe. Beraberlik olur, doğal sonuçtur falan ama oyun anlamında sıkıntı olunca problem büyüyor. Tamamen değişik bir takım. 6 oyuncu değişmiş derbiden. Bu tarz değişiklikler takımın ritmini bozar. Otomatikleşir bazı şeyler. Bunlar oynayarak kazanılan alışkanlıklar. Takıma bir faydası olmayacağını düşünüyorum."

\
4

"KAZANMAYI HAK ETMEDİ"

"İlk 10 dakika iyiydi. Başka bir pozisyon yok. Golü attın, tut abi. İşler kötü gidiyor, kötü oynuyorsun. Başakşehir de üstüne gelemiyor. Yeme o golü. Levent, yanında Yiğit Efe. Senin oradan bir zaaf yaşayacağın belli. Açıkçası kazanmayı hak edecek kadar oynamadı Fenerbahçe.”

\
Sporx Anasayfasına Dön