Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

İlker Yağcıoğlu'ndan Galatasaray değerlendirmesi

SPORX AI BAKIŞI
Açık
Google News
5

İLKER YAĞCIOĞLU YORUMLADI

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup etti. Maçın ardından İlker Yağcıoğlu, sarı-kırmızılıların performansını ve mücadeleyi değerlendirirken Galatasaray'dan 3 futbolcuyu öne çıkardı.

İLKER YAĞCIOĞLU YORUMLADI
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
4

"ÇOK CİDDİ BİR EFOR SARF ETTİ"

Yağcıoğlu yaptığı değerlendirmede, “Duran toptan atılan bir gol var. Deniz'in girdiği, Leao'nun girdiği pozisyonlar var. Çok fazla pozisyon yok. Bu sıkıntıyı çözmek sorunda Galatasaray özellikle iyi kapanan takımlara karşı. İlk 45 dakika dedim, 'Barış maçın oyuncusu olacak herhalde'. Sağ tarafı çok zorladı. Sağ bekte daha başarılı olacak herhalde. Önünde alan buldu mu gidiyor. İşin savunma tarafını da bugün çok iyi yaptı. Çok ciddi bir efor sarf etti. Torreira-Sara ikilisi yoktu. Onları çok fazla göremedim. Belki de Galatasaray'ın oyunu erken koparamaması da olabilir ya da rakibin heveslenmesinde orta alandaki bu iki oyuncunun vasat performansa sebep olabilir.” dedi.

\
3

BATRAKOV VE DENİZ GÜL YORUMU

İlker Yağcıoğlu sözlerine şöyle devam etti, “Batrakov iyi oyuncu. Zeki. Açıkçası nereye oynaması, ne zaman nerede olması gerektiğini biliyor. Pas bağlantısını iyi yapıyor. Deniz çok ümit vadeden bir oyuncu. Deniz'i söyleyeyim. Deniz'de ısrar edilirse kumaşı çok iyi. En azından milli takım bir santrfor kazanır. Yeni gelen hocamız belki santrforla oynamayı tercih eder.”
BATRAKOV VE DENİZ GÜL YORUMU
Sporx Anasayfasına Dön