Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

İrfan Can: "Aradaki farkı ben kapatırım"

6

YILIN TRANSFERİNDE NOKTA GELİYOR

Yılın transferinde son güne girildi. Başakşehir; Galatasaray ve Fenerbahçe'nin talip olduğu İrfan Can Kahveci için bugün kararını verecek. İki kulüp de bonuslar ve sonraki satıştan pay maddesinin yanı sıra Deniz Türüç ve Emre Akbaba gibi yıldız isimlerini takasta önerdi. (Mehmet Özcan/Sabah)
YILIN TRANSFERİNDE NOKTA GELİYOR
5

"GALATASARAY'I İSTİYORUM

Fenerbahçe'nin teklifinin az farkla Galatasaray'dan fazla olduğu öğrenilirken, İrfan Can dengeleri değiştiren isim oldu. Eski takım arkadaşı Emre Belözoğlu'na ilgisi için teşekkür eden 25 yaşındaki futbolcu, kariyerine Galatasaray'da devam etmek istediğini söyledi.
\
4

HER SEZON KESİNTİ YAPIN!

Fatih Terim'le sürekli iletişim halinde olan İrfan Can, gerekirse ücretinden fedakârlık yaparak Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki bonservis farkını kapatabileceğini ifade etti.

HER SEZON KESİNTİ YAPIN!
Sporx Anasayfasına Dön