İsmail Kartal: "Transfer için başkanla görüştük"
18
İSMAİL KARTAL'DAN AÇIKLAMALAR
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Antalya kampında basın mensuplarıyla bir araya geldi ve açıklamalarda bulundu. Kartal'ın açıklamaları şu şekilde;
17
"KEŞKE HERKES OLSAYDI"
"Burada kampımız gayet güzel geçiyor. İstanbul’da yoğun kar yağışı nedeniyle sahalarımızın bakıma ihtiyacı vardı. Buraya gelmemiz her açıdan önemliydi. Üzüntüm 12, 13 oyuncudan yoksun şekilde buradayız. Keşke bütün takım hep birlikte bu güzel ortamda çalışma imkanına sahip olabilseydik. Sonuç olarak elimizdeki mevcut oyuncularla beraber altyapıdan gelen genç oyuncularımızın buradaki enerjileri, moral, motivasyonları, çalışma arzu ve istekleri beni de çok mutlu etti. Umuyorum ki buradaki enerji, motivasyon, coşku ve birlikteliğimizi en kısa zamanda maçlara yansıtabiliriz. Bunlar birden olacak şeyler değil. Futbol uzun vadeli yatırımlar isteyen bir alan. Ancak biz en kısa sürede alabileceğimiz en iyi verimi almak için çalışacağız. Fenerbahçe büyük bir camia. Sorumluluklarımızın bilincindeyiz. En kısa zamanda oyuncuların moral motivasyonunu yükseltebiliriz ve taraftarların beklentisi doğrultusunda birlikte sahada savaşan bir Fenerbahçe futbol takımı mantalitesi oluşturabiliriz."
16
"OYUNCULAR, RUHUMU HİSSETTİ"
"Bütün odağımız bu yönde. İnşallah kısa zamanda da bunları başarabiliriz diye düşünüyoruz. Güzel bir ortamımız var. İhtiyacımız olan şey üst üste alacağımız birkaç galibiyet. Bu sayede mevcut ortamın daha da üstüne koyarak moral motivasyonun artacağına ve daha iyi olabileceğimize inanıyorum. Şu anki geldiğimiz noktada geri bildirimler çok olumlu. Oyuncularımla arkadaş gibiyim, her şeyi çok açık ve net konuşurum. Oyuncular da benim ruhumu çabuk hissetti. Nasıl bir insan olduğumu, nasıl futbolun içinden geldiğimi görüyorlar. İkili ilişkilerimde kimseyi ayırt etmeden herkese aynı mesafedeyim. Onlar da bundan çok mutlular, birkaç galibiyet alarak bunu taçlandırmamız lazım. Bu da tabi lafla olmuyor. Çıkıp sahada mücadele etmemiz gerekiyor. Şu anki üzüntüm bu, burada tam kadro değiliz. Güçlülük anlamında her geçen gün üstüne koyduk. Bunun da meyvelerini maçlarda alacağımızı düşünüyorum.”

