Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

İşte Fatih Terim'in Antalyaspor planı

5

ANTALYA KARŞISINDA; "DERSİMİZ GOL"

90+6'da Emre Akbaba'nın golü sonrası gelen beraberlikle hafta içini Trabzon beraberliğiyle kapatan ve ara vermeden Antalya'ya geçerek kritik deplasman için kampa giren Galatasaray'da, tüm planlar 'gol' üzerine kurulu.
ANTALYA KARŞISINDA; \
4

İLK MAÇI HATIRLATTI

Aslan'ın hocası Fatih Terim, ligin ilk yarısında oynanan ve golsüz sona eren karşılaşmayı takımına hatırlatarak, bir kez daha aynı katı savunma anlayışını beklediğini, bu nedenle atak varyasyonlarını çeşitlendirmeleri gerektiğini öğrencilerine iletti. Belek kampında da antrenmanların büyük bölümü işte bu organizasyonlar üzerine kuruldu.
İLK MAÇI HATIRLATTI
3

TÜM SENARYOLAR HAZIR

Kenar bindirmeleri, merkezden derinlemesine oyunlar, savunma arkasına atılan top ve koşular, uzaktan vuruşlar, rakip yarı sahadaki duran top organizasyonları gibi birçok konuda ayrıntılı çalışmalar yapan Sarı-Kırmızılılar, Antalyaspor karşısında sahadaki tüm senaryolara hazırlanmış durumda.

TÜM SENARYOLAR HAZIR
Sporx Anasayfasına Dön