İşte Sergen Yalçın'ın talepleri
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi önümüzdeki hafta teknik direktör Sergen Yalçın ile sözleşme konusunu görüşecek.
İŞTE ÇEBİ-YALÇIN GÖRÜŞMESİ
Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın sözleşmesi henüz uzatılmadı. Başkan Ahmet Nur Çebi önümüzdeki hafta 48 yaşındaki teknik adamla bir araya gelecek.
BEŞİKTAŞ 3 MİLYON ZAM YAPTI
Siyah-beyazlı yönetim geçen sezon 7 milyon TL alan Sergen Yalçın ile 10 milyon TL'den yeni kontrat yapmayı hedefliyor.
14 MİLYON TL İSTEDİ
Sergen Yalçın'ın ise yıllık 14 milyon TL istediği öğrenildi. Yapılacak görüşmede ortak bir rakamda anlaşılması bekleniyor.
6 TRANSFER İSTEDİ
Bu arada Sergen Yalçın yönetimden 6 transfer isteyecek.
İŞTE MEVKİLERİ
Tecrübeli teknik adam, bir stoper, bir sağ bek, bir orta saha, bir hücuma dönük kanat oyuncusu ve 2 forvet alınmasını yönetimden talep edecek.
ÖNCE SÖZLEŞME, SONRA TRANSFER
Beşiktaş yönetimi teknik direktör Sergen Yalçın ile sözleşme konusunu görüşeceği toplantının ardından transferde de harekete geçecek. [HaberTürk]
