Joseph Yobo: "Fenerbahçe'ye aşık oldum"
YOBO'DAN F.BAHÇE AÇIKLAMALARI
Kanarya'nın eski yıldızı Yobo, tereddütle geldiği İstanbul'da yaşadıklarını anlattı: “Everton'da değişiklik istedim. Fenerbahçe'ye kupa kazanmak ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için gittim. Bilmediğim bir kültüre gidiyordum ve tereddütlerim vardı. Birkaç hafta içinde kulübe aşık oldum.” (Akşam)
ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN GİTTİM
Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve çok önemli başarılara imza atan Joseph Yobo, Everton’da oynarken neden Türkiye’yi tercih ettiğini anlattı. Instagram’da takipçileriyle canlı sohbete katılan Yobo, “Everton’da yaklaşık 9 yıl oynadım. Bir değişikliğe ihtiyacım olduğunu hissettim. Kupa kazanmak istedim, Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istedim. Everton’da işler iyi gidiyordu ancak ilk beşin üstüne çıkamıyorduk. O an ihtiyacım olan şeyin değişiklik olduğunu hissettim.
YAŞ ALDIKÇA KUPA İSTİYORSUNUZ
Bir oyuncu olarak yaşlandıkça daha fazla deneyim kazanırsınız ve kupa aramaya başlarsınız. Bu yüzden Şampiyonlar Ligi’nde oynayabileceğim yere gidip, kupa kazanmak benim için bir sonraki hedefti.

