Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Mats Hummels: "Nuri Şahin'le geliştik"

SPORX AI BAKIŞI
Açık
Google News
6

HUMMELS: "NURİ ŞAHİN SAYESİNDE GELİŞTİK"

Borussia Dortmund'un 35 yaşındaki kaptanı Mats Hummels, sezon içerisindeki futbollarından ötürü eleştiriler getirdi ve Nuri Şahin'in antrenörlüğe gelmesiyle birlikte oyunlarının geliştiğini Bild'e anlattı.

HUMMELS: \
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
5

"FUTBOL AÇISINDAN AŞAĞILIK BİR DURUM"

Leverkusen ve Stuttgart karşısında aldıkları mağlubiyet sorulduğunda Mats Hummels, "Öfkeliydim çünkü Borussia Dortmund'un dünyadaki hiçbir rakibe karşı böyle oynamaması gerektiğini düşünüyordum. Bu şekilde devam edebileceğini düşünmemiştim. O formayla sahaya çıktığım için onurumun kırıldığını hissettim. Çok itaatkâr, futbol açısından çok aşağılık. İki Stuttgart maçı ve Leverkusen deplasmanı. Ceza sahasında 11 kişiyle savunma yapıyor, barikat kuruyorduk." cevabını verdi.

\
4

"EDIN TERZIC'E GİDİP ANLATTIM"

Oyun tarzından şikayetçi olup olmadığı sorulduğunda Hummels, "Pek çok öneride bulundum. Evet, gerçekten ilgili herkese. Sadece yeniden daha iyi futbol oynamaya çalışmak için. Edin Terzic'in ofisine gittim ve konuştuk. İleri uçta daha iyi oynamamız gerektiği konusunda net bir fikre sahiptik."

\
Sporx Anasayfasına Dön