Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Mauro Icardi - Wanda Nara çiftine ağır suçlama!

Abone Ol
R
Milyonların tercihi Sporx mobil uygulamasıyla bu içeriği çok daha hızlı ve internet paketinizden çok daha az kota harcayarak okuyabileceğinizi biliyor musunuz? Şimdi edinin >>> https://app.adjust.com/1b3cgcgv
Transfer
10

ICARDI-WANDA NARA ÇİFTİNE AĞIR SUÇLAMA

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Mauro Icardi ile eşi ve menajeri konumundaki Wanda Nara, önemli suçlamalarla karşı karşıyalar. Çiftin eski çalışanlarından Carmen Cisnero, yönelttiği ağır suçlamaları yargıya taşımaya hazırlanıyor.

ICARDI-WANDA NARA ÇİFTİNE AĞIR SUÇLAMA
9

'PARAMI ÖDEMEDİLER' İDDİASI

Carmen Cisnero, çiftin kendisine 2.5 yıldır ödeme yapmadığını belirtti. Televizyon programında yaptığı açıklamada Cisnero, "Ondan paramı istedim. 'Tamam, parayı yarın getireceğim' diyor ve sonra bana getirmeyip Fransa'ya gidiyor" ifadelerini kullandı. Uruguaylı çalışan, Ekim ayıyla birlikte ücret almadan geçirdiği dönemin 3 yıl olacağını belirtti.

'PARAMI ÖDEMEDİLER' İDDİASI
8

'PASAPORTUNU ALIKOYMA' SUÇLAMASI

Carmen Cisnero, Paris'e taşınan çift ile orada sadece 1 ay kalabildiğini ve sonrasında kendisinin Milano'ya götürüldüğünü ifade etti. Pasaportsuz ve sigortası olmadan Milano'da tek başına bırakıldığını belirten eski çalışan, "Paris'te çalışma iznini aldığını söylemişti ama salgın başlayınca beni arabayla Milano'ya getirdiler ve orada kaldım" dedi. Carmen Barbieri'nin programına katılan Cisnero, günlerce yemek yemediği bir dönemden bahsetti. Kendisinden kaynaklı olmayan bir hata sonrası Mauro Icardi'den de çok ağır şekilde azar işittiğini aktardı. Barbieri'nin neden yanlarından ayrılmadığına ilişkin soruya da Cisnero, "Paraportum yoktu Carmen. Nasıl seyahat edebilirdim?" şeklinde karşılık verirken gözyaşlarını tutamadı.

'PASAPORTUNU ALIKOYMA' SUÇLAMASI
Sporx Anasayfasına Dön